Пилотите от Формула 1 ще разполагат със специална екстра през

...
Пилотите от Формула 1 ще разполагат със специална екстра през
Коментари Харесай

Безплатен секс за пилотите от Формула 1 в Лас Вегас

Пилотите от Формула 1 ще разполагат със специфична екстра през уикенда в Лас Вегас.

Световният шампионат се завръща в града на прегрешението за първи път от 1982 година и в един от най-известните обществени домове желаят да отбележят събитието по необикновен метод.

Състезателите от тимовете ще могат да употребяват без пари секс услугите в Chicken Ranch. За посетителите, които ще гледат Гран при на Вегас, ще има 50% понижение.

“Всеки водач, който желае да накара сърцето си да бие по-силно и да отпразнува Формула 1 с мен и с Едисън Грей, ще получи безвъзмезден секс. А нашата отстъпка ще разреши на гостите и на жителите на Вегас да прекарат прелестно с великодушни дами и да разхлабен през тази седмица.

Всеки, които е оказал помощ Формула 1 да пристигна тук, заслужава премия и ние сме разполагаем, с цел да изразим нашата благодарност. Тук всички напряко са полудели по формулата. Откакто през 2018 година не разрешиха наличието на девойки на пистата край водачите, на надпреварите им липсва сексапилът, от който всички имат потребност.

Това, което желаеме да създадем, не е единствено израз на обич към Формула 1. Това е покана към почитателите да се насладят на прекарване, в която сексапилът е на напред във времето, а не е изтикан настрана ”, разяснява Алис Литъл, която с Едисън е една от “звездите ” на Chicken Ranch.

Най-известният клюкарски уебсайт в Съединени американски щати TMZ не прецизира дали някой към този момент се е възползвал от офертата. Споменатият обществен дом е изцяло законен и лицензиран и активността му в щата Невада е позволена.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР