Пилотите на Военно-въздушните сили зарадваха любителите на авиацията със спиращи

...
Пилотите на Военно-въздушните сили зарадваха любителите на авиацията със спиращи
Коментари Харесай

Атрактивни демонстрации на военнослужещите в цялата страна за празника на армията

Пилотите на Военно-въздушните сили зарадваха феновете на авиацията със спиращи дъха полети на ниска височина, а специфичните сили демонстрираха желязната си хватка.

Вторият детайл от задачата - завладяване на постройка и освобождение на заложници. Командосите нападат по земя и въздух. В офанзивата взе участие и Редник Цонев - на 34 години. В момента се образова в по този начин наречения новобрански модул. След като е пробвал разнообразни специалности, избира Специалните сили.

Контратероризъм и освобождение на заложници са измежду главните задания на командосите, спечелили прозвището си на едни от най-коравите мъже в армията.

ген.-майор Явор Матеев, пълководец на взаимното командване на специфичните интервенции
,,Искрено се надяваме и в идващият проект, по този начин наречения проект 20/26 това, което беше стартирано желоните, които поставихме за развиването на специфичните сили за модернизационните планове да продължи. "

Командосите извършиха парашутен скок с националния байрак. Обща фотография запечата днешния ден на храбростта.



Морска гара Варна

Командоси от Морския специфичен отряд и бойни водолази демонстрираха офанзива по суша, вода и въздух.
Парашутни скокове, водолазни спускания, тренировки по бойни изкуства и тактическа пукотевица - това е запазената марка на морския специфичен разследващ отряд. Подготвят се в едно от най-секретните военни поделения у нас - " Тихина ".

" Тези характерни интервенции, свързани с огромен риск, здравето и живота на всеки един войник, могат да бъдат доведени до сполучлив край, с по-голяма възможност, в случай че екипът е обединен. Затова залагаме на екипната работа ", изясни кап. II сан Герман Славов, пълководец на Морски специфичен разследващ отряд - " Тихина ".

Основна цел на отряда е извличане и изпращане на разследваща информация.

" През тази година главните провокации са свързани с това в границите на наличните запаси да подготвим формированията за осъществяване на цялостния набор от задания по трите задачи на въоръжените сили, да участваме интензивно в учения и задачи и интервенции в интернационален проект с нашите сътрудници от НАТО ", съобщи флотилен адмирал Георги Пенев заместник-командир на Военноморски сили.



Авиобаза " Граф Игнатиево "

Асовете от авиобаза граф Игнатиево демонстрираха над София полет на дребна височина във групировка МиГ-29, образователните Л-39 и осъвременените щурмови самолети Су-25.

" Радвам се че изпълнихме задачата и уповавам се че всички жители, в действителност са останали задоволени от това което ние в действителност въплъщаваме. Ние сме тези хора, на които те разчитат, че ги пазят, че пазят стопанската система, че сме тези хора, които ще създадат по този начин, че техните деца да дойдат на наше място ", съобщи капитан Кирил Гинев - водач на МиГ-29.



Пилотитет демонстрираха и осъществяване на задача по защита на въздушното пространство. Два самолета Л-39 ескортираха извършител, с цел да кацне на летището, а изтребители подсигуряваха въздушното пространство.

" Наистина мисля, че армията е копието на морала в една нация и полезностите, които изповядваме или най-малко се стремим да изповядваме в действителност обгръщат всички добродетели ", съобщи капитан Кирил Гинев.



Гарнизон Казанлък

Танкове, тежкопроходими и бронирани машини и още техника демонстрираха Сухопътните войски. Сред тях Т-72, бронетранспортьори " Гардиън " и " Командо Селект ".

" Към средата на годината ще получим новото самостоятелно съоръжение, стартира да идва към средата на годината новата инженерна техника. Имаме подготвени документи, обезпечено е финансиране и ще стартираме да работим от тази година в идващите три години за модернизацията на автомат Калашников. Нашата вяра е, че тези планове, за които загатнах, които са свързани директно с военослужещите, ще покачат мотивацията на младежите моомчета и девойки да влизат в армията ", разкри генерал-майор Михаил Попов - пълководец на Сухопътните войски.

Голяма част от техниката е взела присъединяване в задачи по поддържане на мира в разнообразни точки по света.

Екип на " По света и у нас "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР