Пилотите на такива самолети у нас са много малко, около

...
Пилотите на такива самолети у нас са много малко, около
Коментари Харесай

Пилотът на хеликоптера, изхвърлил дрога в Турция, е познавал добре маршрута

Пилотите на такива самолети у нас са доста малко, към 20, разкри той
Пилотът на хеликоптера, изхвърлил дрога, е познавал добре маршрута. Това изясни в предаването „ Здравей, България ” по Нова тв бившият зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов.

„ Тези машини не са безпределно количество. Държавната въздухоплавателна администрация знае кои са. Трябва да се откри кой от тях е. Там релефът е мощно кръстосан и няма добра радарна видимост. Пилотът може да кацне безусловно на всички места. Единственият метод да се принуди такова летателно средство да кацне е да се порази със зенитно-ракетен комплекс ”, разяснява Иванов.

По думите му когато водачът е умел и има визия за зоната за видимост на термовизионните камери, може да избегне доста елементарно Противовъздушна отбрана.

„ Пилотите на такива самолети у нас са доста малко, към 20. Това са особени летателни апарати. Тук се слага въпросът за качество на агентурно-оперативната работа. В този регион се концентрират пълномощията на доста български служби. Може би тъкмо пресичането на толкоз доста пълномощия са оставили бяло леке ”, сподели още някогашният зам.-ректор.

Според него, с цел да се употребява подобен другоземен тип превоз за прекачване на опиати, значи огромна част от другите канали са компрометирани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР