Пилотите на Boeing 737 MAX 8, който в началото на

...
Пилотите на Boeing 737 MAX 8, който в началото на
Коментари Харесай

Шефът на „Етиопиън еърлайнс” проговори за подготовката на пилотите на боинга ковчег

Пилотите на Boeing 737 MAX 8, който при започване на този месец се разруши в Етиопия, са минали тренировки в симулатор, преди да се качат на машината. Това заяви президентът на „ Етиопиън еърлайнс ” Теволде Гебре Мариам, съобщи Блиц. 

``
реклама

Той опроверга изказванията, че командирът на полета не е имал опит с този вид въздухоплавателно средство. По думите му, самолетната компания е получила тренажор на дадения аероплан още през януари 2019 година, три месеца след рухването на същия модел лайнер в Индонезия. 
 
Мариам твърди, че всички водачи на компанията, които са почнали да летят на новите машини 737 MAX 8, са били задължени да преминат подготовка по гледище на Boeing и FAA.

Припомняме, че Boeing 737 MAX на самолетна компания „ Етиопиън еърлайнс ” се разруши на 10 март 10 минути след излитането. При случая починаха 157 души.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР