Пилотите и автомобилите на Ред Бул отново бяха по-бързи от

...
Пилотите и автомобилите на Ред Бул отново бяха по-бързи от
Коментари Харесай

В Италия: Ред Бул пак бяха по-бързи от Ферари

Пилотите и колите на Ред Бул още веднъж бяха по-бързи от тези на Ферари. Това заключи авторитетният италиански публицист Лео Турини след края на Гран При на Сингапур, в която Серхио Перес завоюва, а дружно с него на подиума се качиха Шарл Леклер и Карлос Сайнц.

“Ферари още веднъж загуби от Ред Бул, това е единственото, за което би трябвало да мислим, без значение какво беше наказването на Перес - изясни Турини. - Не е обикновено водачите на Скудерията да завоюват 11 квалификации този сезон, само че да вземат единствено 4 победи след тях. Това е главният проблем, който би трябвало да бъде решен от шефовете на отбора от Маранело: по какъв начин да се трансформира квалификационната скорост от събота в действителни резултати в неделя. ”

И Турини още веднъж подсети едно от обичаните изявления на легендата на Ферари Михаел Шумахер.
 Доктор Марко: Наказанието не лишава от триумфа на Перес Доктор Марко: Наказанието не лишава от триумфа на Перес
“Както обичаше да споделя Шумахер: “Ако си приключил работата си на тестванията, това е супер, само че в никакъв случай не би трябвало да забравяме, че точките се дават на финала на надпреварата в неделя ”, написа Турини.
 Ето по какъв начин Верстапен може да завоюва купата в Япония тази седмица Ето по какъв начин Верстапен може да завоюва купата в Япония тази седмица
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР