Пилоти от Русия извършиха маневри със самолети-амфибии над град Анталия,

...
Пилоти от Русия извършиха маневри със самолети-амфибии над град Анталия,
Коментари Харесай

Напрежение! Опасни маневри на руските самолети стреснаха турците

Пилоти от Русия направиха маневри със самолети-амфибии над град Анталия, което мощно изплаши турците. Оказа се, че повода за случая е недоразумение с локалните диспечери.

Ситуацията се развива по следния метод. Руските самолети Бe-200ЕС се връщат в Анталия след завършилата интервенция за гасене на горски пожари край село Койчегис. Турците, въпреки това, са мощно обезпокоени от доста рискова маневра на самолетите, която те вършат над Анталия.

Оказва се, че е имало неразбирателство със чиновниците в контролната зала. Руските самолети са провокирали безпокойствие, когато са се появили ненадейно, а в този случай през цялото време не са имали ясно маркиран маршрут.

Пилотите са имали право да понижат височината на полета от 1200 на 500 метра. В хода на договарянията с турски диспечери има комплициране заради компликацията на превода. Резултатът - самолетът-амфибия при кацане се снижава прекомерно внезапно. Тази рискова маневра изплашва турците.

Все отново е допустимо бързо да се координират и самолетът с двама съветски и двама турски водачи на борда се приземява по вярната траектория.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР