Пилотен проект за бързо тестване за COVID-19 стартира в московските

...
Пилотен проект за бързо тестване за COVID-19 стартира в московските
Коментари Харесай

Пилотен проект за бързо тестване за COVID-19 на ученици започна от днес в Русия

Пилотен план за бързо тестване за COVID-19 започва в московските учебни заведения от през днешния ден, 13 октомври. Според заместник-кмета на Москва Анастасия Ракова учениците ще се тестват на всеки две седмици, оповестява РИА Новости.

Тестовете ще се вършат на всички възпитаници от първи до единадесети клас, както и на преподавателския състав. Уточнява се, че тампонът ще се взема единствено от носа. На родителите се дава опция независимо да организират процедурата под управлението на учебен служащ или да носят документ за негативен PCR тест, изработен в здравно заведение.
 Неваксинираните в Китай остават отвън учебни заведения, лечебни заведения и търговски центрове Неваксинираните в Китай остават отвън учебни заведения, лечебни заведения и търговски центрове
Милиони китайци са изправени пред забрани да се появяват на обществени места, в това число учебни заведения, лечебни заведения и търговски центрове, с изключение на ак...

Според канала TASS Telegram, за тестването на учениците няма да се желае сключване на осведомено единодушие от техните родители.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР