Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън притежава 285 милиона долара

...
Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън притежава 285 милиона долара
Коментари Харесай

Кучето на Хамилтън печели по 600 долара на ден

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън има 285 милиона $ благосъстояние, само че не стопира да го усилва. Дял за повишаването на банкова му сметка и кучето му Роско, което му е донесло повече от 180 000 $ за последната година или по 600 дневно.
 Люис Хамилтън се изясни в обич на Никол, ще си я връща от Гришо
Роско е едно от двете кучета на Хамилтън, които пътуват на всички места с него. Другото е сестрата на Роско Коко. И двата булдога са изключитлно известни, като профилът им в Инстаграм е следват от съвсем 150 000 души.

Парите си Роско печели от реклами, като кучето постоянно взе участие на кастинги за модели, където получа солидно възнаграждание.

" Роско е модел в организация, в която има още 10-15 булдога. Той минава проби, когато някой има потребност от куче за фотоси и печели от това. Звучи смешно, само че Роско изкарва по 600-700 $ дневно. Определено моделството му харесва. Той в реалност е доста хубав ", споделя Хамилтън. Любопитното е, че във всички реклами Роско взе участие в персонално качество, като в никакъв случай не се акцентира, че точно кучето на Люис Хамилтън.

Британският водач е израснал, обкръжен от животни. Първото му куче е било лабрадорът Голди, който го е изпращал до учебното заведение като дете. " Денят, когато умря, беше най-тъжният в живота ми. Дълго време не си взимах друго куче.

Като станах водач пък беше и невероятно, тъй като трябваше да пътува с мен, а не желаех дребна порода. Когато видях Роско напряко се влюбих в него. Първо бях измислил името му, а по-късно го харесах на фотография и познах, че той е моето куче ", споделя Хамилтън.

С времето му се постанова да кастрира Роско, само че се е погрижил да не остане без потомство, като замразява семенна течност от него.

" Когато се разгонеше ставаше доста уязвим. Изглеждаше презрян, плашеше се и еякулираше на всички места. Когато спра с Формула 1 и основа семейство ще се обкръжа с дребни Росковци ", споделя още 34-годишният водач.
View this post on Instagram
A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР