Пилотът на Уилямс Никола Латифи ще получава енергийни напитки Ред

...
Пилотът на Уилямс Никола Латифи ще получава енергийни напитки Ред
Коментари Харесай

Ред Бул напитки до края на живота за пилота, който катастрофира и подари титлата във Ф1 на Верстапен

Пилотът на Уилямс Никола Латифи ще получава енергийни питиета Ред Бул до края на живота си, откакто бе в основата на трагичната купа на Макс Верстапен във Формула 1 нощес. Лудия Макс победи, откакто в последната обиколка издуха Хамилтън и го потопи в сълзи, оставяйки го със 7 трофеи, колкото има и Михаел Шумахер. 

Канадецът разруши колата си 5 обиколки преди края в Абу Даби, което докара до кола за сигурност на пистата, промяна на гуми за Макс и изпреварване в последния миг.

Дотогава купата изглеждаше в ръцете на британеца, който имаше удобен задатък и не се виждаше по какъв начин ще изпусне короната. Нещата обаче се трансформираха по необикновен метод в последните обиколки поради случая на Литифи. 

„ Той ще получава сигурно до края на живота си Ред Бул “ съобщи щастливият необут на тима Кристиан Хорнър след надпреварата. Все отново обстановката е още неразбираема, защото въпреки и двата митинга на Мерцедес да бяха отхвърлени, те възнамеряват обжалване. 

„ Имахме потребност от помощ от боговете на Формула 1 в последните обиколки. Благодарни сме на Никола Латифи и колата за сигурност. Крещяхме на рейсдиректора да ги остави да се състезават и бе ужасно, че те го направи. Беше същинска полуда! “ добави той. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР