Пилотът на самолета Боинг 737 Max, който се разби в

...
Пилотът на самолета Боинг 737 Max, който се разби в
Коментари Харесай

Пилотът на разбилия се Боинг 737 съобщил за проблеми, искал връщане на летището

Пилотът на самолета Боинг 737 Max, който се разруши в Етиопия, е уведомил диспечерите за проблеми в системата за ръководство и е изискал да се върне на летището. За това осведоми " Уолстрийт Джърнъл ", цитирайки данни на основния изпълнителен шеф на Етиопските авиолинии, част от чиято флота беше самолетът.

 © БГНЕС
Пилотът не е приказвал за други проблеми, както се твърдеше по-рано, сподели генералният шеф.Той добави също, че черните кутии, открити на мястото на злополуката, ще бъдат изпратени в Европа за разбор, само че към момента не е решено в коя страна.

През последните дни регулаторите и самолетните компании стопираха от употреба повече от половината от самолетите Боинг 737 Макс 8 в света. За по-малко от шест месеца с този аероплан се случиха два случая.
 България лимитира въздушното си пространство за Боинг 737 Макс 8 България лимитира въздушното си пространство за Боинг 737 Макс 8
България лимитира въздушното си пространство за полетите на самолети Боинг 737, Макс 8. Това към този момент направиха и други европейски страни след издадена...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР