Пилотът на Рено Даниел Рикардо призна, че очаква хаос, когато

...
Пилотът на Рено Даниел Рикардо призна, че очаква хаос, когато
Коментари Харесай

Даниел Рикардо: Първият старт от Формула 1 ще бъде хаос

Пилотът на Рено Даниел Рикардо призна, че чака безпорядък, когато сезонът във Формула 1 стартира след дългото отсрочване поради пандемията от COVID-19. Кризата с коронвариуса докара до това първите 10 старта от сезона в най-престижното автомобилно съревнование да бъдат отсрочени и анулирани, като за момента управлението на Формула 1 възнамерява акцията да стартира с Гран при на Австрия на 3-5 юли. Рикардо обаче чака дългата насилствена пауза да докара до непредвидени условия.

"Когато стартираме, това ще бъде някаква форма на безпорядък, уповавам се следен. Не приказвам единствено за болидите, ще има наслойка, композиция от страсти, неспокойствие, неспокойствие. Всички ще са подготвени да се състезават в Австрия. Някои ще разчитат на адреналина, а други - не. Така че ще има рискови изпреварвания, част от тях зле преценени. Ще има по малко от всичко, сигурен съм ", разяснява австралийският водач.

Наскоро сходно мнение показа и босът на Ред Бул Кристиан Хорнер. "Това евентуално е най-дългият интервал, в който водачите не са се сядали в болидите си. Това може да бъде здравословна от една страна. Ако стартираме още веднъж през юли, те ще са изгубили форма и са вероятни някои произшествия ", сподели Хорнер. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР