Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен вярва,

...
Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен вярва,
Коментари Харесай

Ферстапен: Аз съм повече като Фетел, отколкото като Хамилтън

Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен има вяра, че повече се приближава до някогашния кадър на „ биковете” Себастиан Фетел, в сравнение с до настоящия международен първенец Люис Хамилтън.

21-годишният играч от много време участва в обществените мрежи, но измежду интензивността му там рядко има постове със наличие по отношение на тематики отвън професионалното му занятие. За съпоставяне Хамилтън, който се радва на 22 милиона почитатели в „ Туитър”, „ Инстаграм” и „ Фейсбук”, регулярно споделя със своите почитатели мигове от персоналния си живот и по-глобални тематики. В същото време пък Фетел в никакъв случай не е имал профил в обществените мрежи и рядко приказва за персоналния си живот.

„ Люис е от друго поколение”, съобщи Ферстапен пред медиите в родината си. „ Аз съм си просто аз. Мисля, че повече клоня към Фетел, в сравнение с към Хамилтън.”

„ Аз ставам все по- и по-опитен в това, което върша. Няма за какво да разгадавам персоналния си живот. Всеки самичък прави своите избори. Люис идва от друго потомство. Не имам вяра, че скача в симулатора в мига, в който се прибере у дома”, добави Ферстапен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР