Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула Макс Ферстапен беше

...
Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула Макс Ферстапен беше
Коментари Харесай

Ферстапен: Болидът ти не може да се мери с този на Мерцедес

Пилотът на Ред Бул Рейсинг във Формула Макс Ферстапен беше безапелационен, че не може и дума да става за съпоставяне сред автомобила, с който разполага през 2019-а, и болидите на Мерцедес, които до този миг преобладават по фрапиращ метод.

Първите 5 надпревари сезона приключиха с двойни победи за немския отбор, като Люис Хамилтън взе 3 триумфа, а неговият сътрудник Валтери Ботас беше на върха в другите два случая. За съпоставяне Ферстапен има 2 трети места и четири пъти се класира незабавно след местата на подиума.

„ Мисля, че тъкмо в този миг, ние не сме по-добри от Мерцедес в който и да е завой”, разяснява 21-годишният холандец. „ Колата ни е добра. Не става дума за това, че тя е неприятна. Просто действителностите са такива, че Мерцедес са по-бързи от нас във всичко.”

„ Завои със междинна скорост, с висока скорост – бих споделил, че ситуацията е аналогично. Отново всичко зависи от равнищата на прилепяне към асфалта. Очевидно в Барселона те бяха доста мощни в завоите с ниска скорост, а това ти дава положителни предпоставки и за Гран При на Монако”, добави Ферстапен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР