Пилотът на разбилия се край Пловдив самолет е починал като

...
Пилотът на разбилия се край Пловдив самолет е починал като
Коментари Харесай

Пилотът на разбилия се край Пловдив самолет предотвратил страшна трагедия

Пилотът на разрушилия се край Пловдив аероплан е умрял като воин. Секунди преди машината да се разбие, той е съумял да избави живота на доста хора на стадиона в Оризаре, като е насочил машината към реката. Имало е деца там, сподели в „ Тази заран “ по бТВ авиоинспекторът Ангел Борисов.
Пилотът и неговият сателит починаха в събота, откакто аероплан падна на пловдивското село Оризари. По време на полета едно от крилата се счупило и машината се разрушила.

``
реклама
На въпроса дали е имало вид някой да оцелее, Борисов отговори, че при отделяне на крило това е изключено.
„ Не сме имали сходен случай на отделяне на крило без забележима причина. Такива деформации могат да се получат при комплицирани маневри. Такива самолетчета се сглобяват от тези, които са решили да си ги употребяват. Цената им е съвсем колкото на един автомобил. Седем години обаче самолетът е летял без забележки “, съобщи авиоинспекторът.
„ Преди няколко месеца самолетът е минал обзор, само че не е направена евентуално ренегеноскопия на значимите възли на крилата. Не е допустимо, в случай че всичко тогава е било обикновено, крилото да се откъсне. Материалът се е счупил. Вероятно металът е корозирал “, сподели още Ангел Борисов. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР