Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън се надява, че проблемите от

...
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън се надява, че проблемите от
Коментари Харесай

Хамилтън се надява, че проблемите са зад гърба му

Пилотът на " Мерцедес " Люис Хамилтън се надява, че проблемите от началото на сезона към този момент са зад тила му. Трикратният международен първенец завоюва последния старт в Канада и има вяра, че тимът му ще върви единствено нагоре.

Хамилтън изгуби скъпите точки в борбата за купата със Себастиан Фетел в надпреварите за Гран при на Русия и Монако. И в двата случая британецът приключи отвън подиума, само че по-късно отговори с блестящи победи в Испания и Канада.

Седмица преди уличното съревнование в Баку Хамилтън, който имаше проблеми преди година и приключи пети, е внимателен в прогнозите си. Все отново той има вяра, че напредъкът на " Мерцедес " е забележим.

" В Канада имахме страховит уикенд и всичко ни се получаваше. Но в Баку ни чака напълно друга картинка, там асфалтът е нов и е много еднакъв с този в Сочи ", сподели Хамилтън.

" Лично за мен е доста мъчно да накарам колата да работи по еднакъв метод на всяка писта. Надявам се обаче, че сме си научили добре урока от Монако ", добави трикратният първенец.

Според британеца отговорът на " Мерцедес " след слабото показване в Монако до уикенда в Монреал е измежду най-хубавите представяния на екипа въобще.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Формула 1 (44)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР