Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел записа седмия си подиум този

...
Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел записа седмия си подиум този
Коментари Харесай

Ръсел: В Сингапур ще имаме повече шансове

Пилотът на Мерцедес Джордж Ръсел записа седмия си подиум този сезон на “Монца ”, само че призна, че Сребърните стрели не са имали задоволително скорост, с цел да се борят за освен това против Макс Верстапен и Шарл Леклер.

“На “Монца ” нямахме огромна опция да се борим с водачите, в случай че бяхме карали със общоприетата тактичност да стартираме с меки сликове и след това да ги сменим със приблизително твърдите, щяхме да сме по-назад - изясни Ръсел. - Трябваше да действаме по-различно и мисля, че даже и без колата на сигурността Карлос Сайнц нямаше да успее да ме догони и да ме изпревари. ”

Ръсел чака с по-голям възторг надпреварата в Сингапур, където уличното трасе е по-бавно.

“Шансовете ни за триумф в Сингапур са доста по-големи спрямо “Монца ” - съобщи английският водач. - На доктрина трасето там подхожда доста повече на нашия автомобил, само че в случай че си спомним какво стана в Монако и в Баку, то ще би трябвало да изчакаме началото на спортния уикенд, с цел да съм изцяло сигурен в това. Но би трябвало да продължим да натискаме, да нападаме, да работим само че колата, защото към този момент е ясна посоката, в която би трябвало да се развиваме. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР