Пилотът на кралското семейство на Великобритания напуснал работа, тъй като

...
Пилотът на кралското семейство на Великобритания напуснал работа, тъй като
Коментари Харесай

Заради сложния характер на Меган: Напуска и пилотът на кралското семейство

Пилотът на кралското семейство на Англия напуснал работа, защото не желал да прави постоянни полети с цел да носи закуската на херцогинята на Съсекс, оповестява източник пред Radar Online.

Пилотът е работил за кралското семейство от няколко години, само че се уморил от непрекъснатите полети поради Маркъл. Източникът добавил пред изданието, че водачът е третиран като „ летяща доставка за храна “.

В момента му търсят заместител и съгласно известието за публикация на работата, оповестено в отдел „ Кралско семейство “, заплатата е 105 хиляди $ годишно.

От индивида, който ще заеме длъжността се изискват следните умения: Планиране и осъществяване на полети на кралския хеликоптер, осъществявания на кралски фамилни задания и други административни задания.

Напусналият водач е четвъртият велможа, който си потегли от кралски пост, заради комплицирания темперамент на Меган Маркъл. Сред чиновниците, които се отхвърлят от работа е Саманта Коен, която точно оказа помощ на Меган в първите й стъпки като избраница, а по-късно и като брачна половинка на принц Хари.

Коен е била 17 години в двореца, само че е решила да си тръгне след раждането на бебето. Още една служителка не издържала на напрежението и условията на някогашната актриса и също се отхвърли от поста си.

След сватбата Хари особено инструктирал личния състав да прави всичко, което Меган изиска. Неговата баба обаче не е удовлетворена от разточителното държание на новия член на кралското семейство и имат много разнопосочни визии и по възпитанието на чаканото бебе. През април кралицата на Англия Елизабет Втора забрани на Меган да носи бижута от сбирката ѝ.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР