Пилотът на „КА-2 Рейсинг Тийм“ Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo

...
Пилотът на „КА-2 Рейсинг Тийм“ Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo
Коментари Харесай

Пълна доминация на Маршавелов на „Писта София“

Пилотът на „ КА-2 Рейсинг Тийм “ Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) записа трета поредна победа в серия „ Макси “ за сезон 2019. Това стана на „ Писта София “, която бе хазаин на трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен аршрут и писта.

Четирикратният първенец на България започва в надпреварата от първа позиция. Маршавелов направи съвършен старт и поведе колоната, само че надпреварата бе прекратено с червен байрак още след първата обиколка. Причина за това бе спрял автомобил на трасето. Състезанието бе рестартирано, откакто уредниците отстраниха рисково позиционираната кола и почистиха трасето от разлятото масло.

Рестарт на надпреварата бе даден с летящ старт, а Маршавелов още веднъж поведе колоната. До финала той нямаше проблеми и финишира първи на близо 10 секудни пред втория. След това съревнование, пловдивчанинът е едноличен водач в шампионата с три победи за сезона и оптимален брой точки в актива си. Следващото съревнование е в края на септември, когато ще се организира „ Писта Стара Загора “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР