Пилотът на Honda Марк Маркес се изправя пред първата си

...
Пилотът на Honda Марк Маркес се изправя пред първата си
Коментари Харесай

Вижте графика за Гран При на Япония в MotoGP

Пилотът на Honda Марк Маркес се изправя пред първата си опция за спечелването на купата в MotoGP за сезон 2018. С задатък от 77 точки по отношение на втория в генералното класиране Андреа Довициозо (Ducati) Марк идва в Япония за първия от последните за сезона четири кръга.
На пътя на Маркес ще застанат Довициозо и Валентино Роси, които към момента имат шансове за купата, въпреки и дребни. Мисията пред Дови е да финишира пред Маркес, по опция – на първото място. Именно италианецът надви в дуела посред им на японското трасе " Мотеги " преди 12 месеца. Освен това там Дови има два полпозишъна и подиум на своето име. Въпреки техническите проблеми на Yamaha, Валентино Роси се намира в отлична форма и с помощта на нея заема третото място в подредбата. В миналия кръг в Тайланд Доктора даже поведе за серия от обиколки.

Only 3 Days to go for MotoGP in Japan. Check our Road Course in 1min pic.twitter.com/WpJzgfjK2W
— Twin Ring Motegi (@motegi_english) October 16, 2018
Неизвестното в уравнението ще бъде вторият водач на Ducati Хорхе Лоренсо. Испанецът претърпя две тежки произшествия една след друга и пропусна тайландския кръг, като подобен сюжет е вероятен и в Япония. След няколко дни ще стане ясно и по какъв начин върви неговото възобновяване.

График за Гран При на Япония

Петък
Първа подготовка: 03:55 – 04:40 ч.
Втора подготовка: 08:05 – 08:50 ч.

Събота
Трета подготовка: 03:55 – 04:40 ч.
Четвърта подготовка: 07:30 – 08:00 ч.
Квалификация: 08:10 – 08:50 ч.

Неделя
Загрявка: 03:40 – 04:00 ч.
Състезание: 08:00 ч.
  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР