Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел изрази мнение,

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел изрази мнение,
Коментари Харесай

Фетел: Спа сега е по-лесна от преди

Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел изрази мнение, че в сегашната си настройка трасето „ Спа” е по-лесно за него и сътрудниците му. Причината се крие в надалеч по-голямото прилепяне към асфалта, на което в този момент колите и състезателите могат да разчитат.

Този уикенд лятната почивка във Ф1 през 2019-а завършва, а шампионатът се възобновява с маркова конкуренция като Гран При на Белгия. За Фетел неделята може да бележи цяла година без реализирана победа, тъй като последното извоювано от него съревнование се разигра таман измежду Арденския лес преди 12 месеца.

Предвид обстоятелството, че болидът SF90 към момента е считан за най-бързия на пистата по повод оптималната скорост в вършиме, „ скудерията” с право е считан за един от огромните кандидати във връзка с първото място. „ Спа” е именито трасе и несъмнено едно от моите любими”, съобщи Фетел. „ То е доста особено с всичките изкачвания и спускания, а огромна част от пистата минава през горите.”

„ Разбира се, през годините трасето се промени доста, а същото важи и за колите, които управляваме. Помня първия път, когато карах тук във Формула 1 и спрямо тогава някои от завоите в този момент са по-лесни, тъй като имаме повече прилепяне към асфалта.”

„ Веднъж щом я опознаеш, е невероятно да не обикнеш „ Спа”, заключи Фетел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР