Пилотът на Ферари Шарл Льоклер тренира в дома си в

...
Пилотът на Ферари Шарл Льоклер тренира в дома си в
Коментари Харесай

Льоклер разказа за карантината в Монако

Пилотът на Ферари Шарл Льоклер тренира в дома си в Монте Карло. Използва позволения час за излизане в княжеството, с цел да поддържа формата си и на открито. Това стана ясно от отговорите му на въпроси на почитатели, които даде в 10-минутна сесия в Инстаграм, проведена от пресслужбата на Скудерията. Пресофисът на екипа всяка седмица афишира кой ще дава отговор на въпроси на почитатели, след което събира питания в продължение на няколко дни. Първото такова самобитно изявление по въпроси на ентусиасти бе на Себастиан Фетел.

„ Спортувам доста, имам всевъзможен тип съоръжение – велоаргометър, тежести. А и в Монако ни е разрешено да излизаме по един час дневно, с цел да се движим и аз тренирам”, изясни Льоклер. „ Все отново заставам допустимо най-вече време вкъщи. Приспособяваме се и в действителност имам много неща за извършване.”
Льоклер дава отговор на разнообразни езици на въпросите и описа, че е научил италиански в годините в картинга
Тогава 80% от времето си прекарвал в прилежаща Италия и комуникирал непрекъснато с механици, уредници и така нататък Младежът показа още, че би желал да се състезава в номер 7, само че той към този момент бил ангажиран от Кими Райконен, а вторият му избор бил 10. И този обаче не бе свободен – Пиер Гасли го уточни по-рано. Така избрал 16 – от 1+6, което отново е 7.

„ Прекарвам доста повече време и в обществените мрежи” изясни още Шарл. „ Виждам вашата поддръжка и поддръжката на другите. Чета постовете ви. За страдание не мога да отговоря на всички известия, само че се усещам покрай вас!”

Тази вечер дружно с брат си Артур ще взе участие във виртуалната конкуренция за Гран пр на Австралия. Двамата ще пазят цветовете на Ферари. Артур е в академията за млади водачи на Скудерията. Те ще се състезават против още 5 титуляри от Формула 1 и някогашни състезатели като Дженсън Бътън и Джони Хърбърт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР