Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, е впечатлен от досегашната

...
Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, е впечатлен от досегашната
Коментари Харесай

Льоклер хвали новия шеф на Ферари

Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, е впечатлен от досегашната работа на Фредерик Васьор в отбора. Васьор размени Матиа Биното като началник на " черните кончета ".

Васьор стартира работа в Маранело на 9 януари. Преди това той беше част от тимовете на Рено и Заубер/Алфа Ромео. Французинът призна, че към момента се среща с всичките отдели на Скудерията, както и хората, които работят в тях.

Не е загадка, че Васьор е в отлични връзки с Льоклер. Двамата се познават от доста години и работиха дружно както в дребните формули, по този начин и при дебюта на монегаска с отбора на Заубер през 2018 година Пилотът на Ферари призна, че е останал с в действителност позитивно усещане от работата на Васьор откогато той дойде в Скудерията.

„ Много съм впечатлен от това какъв брой добре се вписва Васьор в тима. Ферари е доста друго от това, с което той бе привикнал досега. Ферари е голяма компания “, показа Льоклер. „ Фред незабавно разбра извънредно добре метода, по който работи Ферари въпреки да дойде тук доскоро повече от месец “, добави водачът на Ферари.

„ Той е доста явен в това, което желае. Също по този начин е и извънредно добър в това да сложи хората в вярната настройка и в вярната атмосфера, с цел да могат да дадат най-хубавото от себе си. Всички знаем, че това е доста значимо. Затова имам вяра, че Ферари ще запише доста триумфи под негово управление в бъдеще “, добави Льоклер.

Васоьр прекара последните пет години и половина в Заубер. Там той където управляваше тима на Алфа Ромео.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР