Пилотът на Ферари Шарл Леклер призна че е “много впечатлен

...
Пилотът на Ферари Шарл Леклер призна че е “много впечатлен
Коментари Харесай

Леклер: Много съм впечатлен от Васьор

Пилотът на Ферари Шарл Леклер призна че е “много впечатлен ” от първите дни на Фредерик Васьор отпред на Скудерията. Французинът смени Матиа Биното, който подаде оставка в края на ноември и публично управлява отбора на Ферари във Формула 1 от 9 януари.

Леклер към този момент се е състезавал под управлението на Васьор - в дебютния си сезон във Формула 1 през 2018, когато кара за Алфа Ромео и преди този момент - през 2016 в АРТ Гран При, когато беше водач в GP3.

“Останах доста впечатлен от метода, по който Васьор се показа пред отбора - призна Леклер. - Ферари е нещо доста друго по отношение на всичко останало, с което сме имали нещо общо до момента. Ферари е нещо голямо. Но значимото е, че Васьор съумя да схване и да разбере още през цялото време по какъв начин тъкмо действа Ферари. Той ясно даде да се разбере какво тъкмо чака от екипа, също така е извънредно добър в това да стимулира хората и да ги накара да дадат в работата си най-хубавото, на което са способни. А това е доста значимо. ”
 Шарл Леклер описа за срещата си с Михаел Шумахер Шарл Леклер описа за срещата си с Михаел Шумахер
Леклер още веднъж изясни, че сега не му е приоритет това къде ще продължи кариерата му във Формула 1, защото той има контракт за още два сезона с Ферари - за идния и за 2024. Все отново, Шарл призна, че чака нови договаряния с Ферари, само че подчертава, че огромната му цел е мощно показване през 2023 и присъединяване в борбата за купата.
 Леклер: Не договарям за нов контракт с Ферари Леклер: Не договарям за нов контракт с Ферари
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР