Пилотът на Ферари Себастин Фетел заяви, че Ферари заслужава добър

...
Пилотът на Ферари Себастин Фетел заяви, че Ферари заслужава добър
Коментари Харесай

Фетел преди Гран При на Мексико: Ферари заслужава добър резултат

Пилотът на Ферари Себастин Фетел съобщи, че Ферари заслужава добър резултат на Гран При на Мексико. Немецът бе над всички в квалификацията и по този начин завоюва 50-и полпозишън в кариерата си.

„ Тук е мъчно и хлъзгаво и е мъчно. Имах компликации в завой шест, съвсем изпуснах колата. Трябваше да върна до първа предавка, знаех, че последния бранш, в случай че не позволи неточност, ще затворя обиколката “, разяснява Фетел.

„ Вчера не бях доста бърз, само че мисля, че през нощта успяхме да подобрим нещата с насъбраните данни. Ще забележим на следващия ден какво ще се случи, само че надпреварата следва да наподобява добре за нас “, добави Фетел.

„ Надявам се на следващия ден да повторим положителното показване. Ние нападаме на 100 %. Ферари заслужава добър резултат “, сподели за край немецът.

На писък ред Макс Ферстапен, който ще стартира втори съобщи: „ Много съм сърдит. Не знам за какво, само че в третата фаза не съумях да отключа капацитета на гумите. Втори съм, само че не чаках това. Дадох всичко, желаех първата позиция “.

„ Нашите съперници свършиха добре работата си. Мисля, че в последната обиколка можех да съм по-бърз, само че надали доста щеше да повлияе. Борим се за успеха. Утре ще забележим какво ще се случи “, разяснява Хамилтън.

Битката за огромната премия на Мексико е в неделя (29 октомври) от 20.45 часа и ще може да бъде гледана по GONG PLAY и по DIEMA SPOR.

Разбираш ли от Формула 1? Не губи скъпо време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР