Пилотът на Ферари Себастиан Фетел заяви, че не се е

...
Пилотът на Ферари Себастиан Фетел заяви, че не се е
Коментари Харесай

Фетел не се отказва от борбата за титлата


Пилотът на Ферари Себастиан Фетел съобщи, че не се е отказал от битката за купата във Формула 1. Въпреки разочароващите резултати в последните няколко надпревари, германецът има вяра, че има своите шансове да се пребори с Люис Хамилтън за първото място в края на сезона. Четири кръга преди края водачът на Мерцедес води с преднина от 59 точки пред втория Фетел.

„ Мисля, че към момента имаме своите шансове, по тази причина би трябвало да останем съсредоточени върху нашата цел. Разполагаме със страхотна кола, с която можехме да спечелим последните две надпревари. Не успяхме да го създадем, само че това не значи, че не можем да спечелим тези до края на сезона. Вече сме съсредоточени точно върху тях “, съобщи Фетел преди конкуренцията за Гран При на Съединени американски щати този уикенд.

На пистата в Остин четирикратният международен първенец ще опита да запише петата си победа през сезона, с което да редуцира изоставането си от Хамилтън. „ Като цяло мисля, че досега представянето ни през годината бе положително. Въпреки че някои хора могат да се съсредоточат главно върху последните две надпревари, които не бяха положителни за нас, въпреки всичко считам, че тимът прогресира доста спрямо предишния сезон. Вероятно никой не е очаквал да сме толкоз мощни, колкото сме в този момент “, разяснява още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР