Пилотът на Ферари Себастиан Фетел ще се раздели с тима

...
Пилотът на Ферари Себастиан Фетел ще се раздели с тима
Коментари Харесай

Шефът на Ред Бул: Ясно е, че Фетел ще премине в Мерцедес

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел ще се раздели с отбора на „ черните кончета “ в края на 2020 година, като на негово място ще пристигна Карлос Сайнц. Къде обаче ще отиде самият Фетел, никой към момента не знае. Според шефът на някогашния отбор на германеца Ред Бул - Хелмут Марко, четирикратният международен първенец ще премине в Мерцедес.

„ Говорих със Себастиан неотдавна. Разгледахме всички благоприятни условия вътре в Ред Бул Рейсинг, само че се оказа, че за жалост такива няма”, съобщи Марко в изявление за Sky Germany “.

Очакванията на доктор Хелмут Марко са, че Фетел няма да отиде в Рено, а в някой мощен отбор като Мерцедес.

„ Струва ми се, че изводът е елементарен - Себастиан ще продължи единствено с някой печеливш тим. Би било в действителност тъпо за спорта, в случай че напусне, само че действително за него ще е най-хубавото решение, в случай че не се откри уместно място. Той е четирикратен международен първенец, който е постигнал доста във Формуал 1. Освен това е в добра позиция и от икономическа позиция. Да спре преди да се причисли към средно-добър тим ще отговори повече на характера и стила на Себастиан. Това би бил един ефектен план за Формула 1. Двамата с Хамилтън постоянно биха финиширали първи и втори”, сподели още доктор Марко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР