Пилотът на Ферари Карлос Сайнц сподели своето мнение, че Скудерията

...
Пилотът на Ферари Карлос Сайнц сподели своето мнение, че Скудерията
Коментари Харесай

Сайнц: Ще ни трябва перфектна година, за да победим Ред Бул

Пилотът на Ферари Карлос Сайнц показа своето мнение, че Скудерията ще се нуждае от „ съвършена година “ през сезон 2023 във Формула 1, в случай че желае да победи Макс Верстапен и Ред Бул.

През тази година „ Черните кончета “ започнаха акцията доста мощно, печелейки две от първите три надпревари. След това обаче започнаха проблемите, които включваха слаба надеждност, неприятна връзка с водачите на пистата и естествено стратегически неточности. Според Сайнц отборът от Маранело няма да има правото на такива неправилност през идната година.
 Леклер: Критиките ни вършат по-силни Леклер: Критиките ни вършат по-силни
„ Макс Верстапен и Ред Бул са композиция от най-бързата кола и най-бързия водач. Аз обаче мисля, че с съвършена година те ще могат да бъдат победени, само че ще би трябвало да сме съвършени следващата година “, сподели испанецът пред медиите преди началото на уикенда за Гран При на Сао Пауло.

Той също по този начин разяснява и личния сезон 2022 и акцентира на компликациите, които е имал с акомодацията към напълно новите за 2022 година коли.

„ Първата третина на сезона беше предизвикателна, тъй като имах проблеми с салдото на колата и стилът на пилотиране. Колата не ми пасна незабавно и аз трябваше да се преборя с това. След това се почувствах по-добре в колата, само че за жалост тогава пристигнаха проблеми с надеждността и отпаданията “, изясни Сайнц.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР