Пилотът на Ducati Хорхе Лоренсо се надява контузиите, които получи

...
Пилотът на Ducati Хорхе Лоренсо се надява контузиите, които получи
Коментари Харесай

Възстановяването на Лоренсо след двете тежки катастрофи върви по план

Пилотът на Ducati Хорхе Лоренсо се надява травмите, които получи в последните два кръга на MotoGP да не му повлияят на представянето в Гран При на Япония. Испанецът претърпя злополука по време на надпреварата в Испания, а седмица по-късно в Тайланд моторът му го изхвърли във въздуха поради механически проблем. След двата случая Лоренсо получи фрактура на палеца на десния си крайник и на лявата си китка. Той пропусна дебютното съревнование за Гран При на Тайланд, само че към този момент се усеща доста по-добре.
The moment the #ThaiGP ended for @lorenzo99

We're looking forward to seeing you back on track in Motegi, Jorge pic.twitter.com/EoFAr5RI1n
— MotoGP™ (@MotoGP) October 6, 2018
" Почивах си, само че и упражнявах в Тайланд. Чувствам се по-добре, само че чак в петък ще знаем по какъв начин иска ми се отрази качването на мотора. Много желая да се състезавам в Япония, тъй като пистата " Мотеги " е едно от местата, на които мисля, че мога да отбележа добър резултат. Надявам се, че травмите ми няма да ми попречат да направя това. Също по този начин, времето ще е основен фактор в Япония, защото последните години съвсем постоянно вали ", показа Лоренсо.

Испанецът не съумя да вземе никакви точки от последните три кръга в MotoGP и се свлече до петата позиция. Миналата година той финишира шести в Япония.

Пистата " Мотеги " е благосъстоятелност на Honda, за които Хорхе ще се състезава през идващите два сезона.
  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР