Пилотът на чешкия самолет, кацнал аварийно и излязъл от пистата

...
Пилотът на чешкия самолет, кацнал аварийно и излязъл от пистата
Коментари Харесай

Още за страховития инцидент на летище Бургас! Пилотът постъпил геройски и предотвратил неописуема трагедия

Пилотът на чешкия аероплан, кацнал спешно и излязъл от пистата на летище Бургас, съумял да избегне неописуема покруса единствено с помощта на опита и бързата си реакция, написа " Флагман ". Секунди след тръгването на самолета по пистата се случило нещо ужасяващо за всеки водач. Уредите в пилотската кабина посочили, че цялата хидравлична система на самолета не работи. Това значи, че летателното средство остава на практика неуправляемо и то с висока скорост.

Именно по тази причина то се озова отвън пистата, разкриха специалисти. Проблемът обаче се крие в това, че нормално самолети от този клас имат няколко хидравлични системи - нормално от 2 до 4, които вършат на практика неосъществим цялостният неуспех на ръководството, разкриха авиоексперти.

Изглежда в тази ситуация, малко преди излитене, водачът открил, че е станало точно това и съумял след светкавичната си реакция да понижи тягата в моторите, сваляйки скоростта доста и успявайки да избави живота на всичките 178 изплашени до гибел пасажери.

Както БЛИЦ заяви, на 18 юли, преди тъкмо 5 години, на Летище Бургас нападател взриви рейс с израелски туристи. Днес градът се размина на косъм от нова ужасяваща трагедия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР