Пилотът на Алфа Ромео Антонио Джовинаци призна, че 2020-а година

...
Пилотът на Алфа Ромео Антонио Джовинаци призна, че 2020-а година
Коментари Харесай

Проектопилот за Ферари: Срам е, че се удариха в Бразилия

Пилотът на Алфа Ромео Антонио Джовинаци призна, че 2020-а година ще е доста значим сезон за него и тима му. 25-годишният водач се оправи доста солидно във втората част от сезона, а Скудерия Ферари продължава да следи представянето му, само че Джовинаци си обезпечи оставане за още една година в Алфа.

„ Щастлив съм, че подписах с тима. Израснах доста през втората част от сезона и имам вяра, че се вижда това. Последното съревнование е в Абу Даби, а моят взор към този момент е към 2020-а година. Причината е, че календарът ще е доста значим и би трябвало да се подготвим доста добре по време на зимните проби. Нужно е да сме подготвени за новата кола”, призна той.

В Бразилия Джовинаци приключи на петото място, което е най-хубавото за него през годината. Това стана, откакто двете Ферари-та се сблъскаха и отпаднаха от конкуренцията. „ Случват се такива неща. Състезание е и всеки желае да покаже най-хубавото, само че е самичък, че се сблъскаха съотборници и изгубиха доста точки. Моята работа беше да съм на равнище и да бъда на вярното място в точното време. Направих го”, приключи Антонио Джовинаци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР