Пилотът ги съпроводил, не допускайки нарушаването на въздушното пространство на

...
Пилотът ги съпроводил, не допускайки нарушаването на въздушното пространство на
Коментари Харесай

Руски Су-27 прихвана над Балтийско море разузнавателни самолети

Пилотът ги съпроводил, не допускайки нарушаването на въздушното пространство на Русия Руски изтребител Су-27 е бил вдигнат по неотложност за прихващането на два самолета на военновъздушните сили на Съединени американски щати и Швеция наоколо до съветската граница, оповестиха от съветското военно министерство, представени от съветските медии.

Инцидентът е станал през вчерашния ден над Балтийско море.

" Екипажът на съветския изтребител се приближи на безвредно разстояние до въздушните обекти и ги разпознава като разследващи самолети RC-135 на военновъздушните сили на Съединени американски щати и " Гълфстрийм " на Военновъздушни сили на Швеция ", се прецизира в известието на съветските военни.

Руският водач ги съпроводил, не допускайки нарушаването на въздушното пространство на Русия, като спазил всички ограничения за сигурност.

Отбелязва се, че полетът на съветския аероплан бил извършен при цялостно съблюдаване на интернационалните правила за потребление на въздушното пространство.

Руските медии означават, че в последно време интензивността на задгранични разследващи самолети и безпилотни летателни апарати наоколо до границите на Русия и съветски военни уреди в чужбина се усили доста. Те постоянно са забелязвани в региона на Крим и Краснодарския край, над Балтийско море и съветските бази в Сирия.

През 2018 година подразделенията на радиотехническите сили на съветските въздушно-космически сили са разкрили и съпроводили над 980 хиляди въздухоплавателни съда. Около 3000 от тях са били задгранични военни самолети, от които над 1000 са били разследващи самолети.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР