Пилот предприе аварийно кацане след бой между пасажери заради пътник,

...
Пилот предприе аварийно кацане след бой между пасажери заради пътник,
Коментари Харесай

Пърдящ пътник принуди самолет да кацне аварийно

Пилот предприе спешно кацане след пердах сред пасажери поради пасажер, който отказал да спре да пърди, оповестява New York Post, цитира news.bg.

Двама холандци, седящи до изпускащия газове пасажер, са помолили мъжа да спре, само че той отказал и траял да пърди на борда на самолета на нискотарифната самолетна компания Transavia Airlines от Дубай за Амстердам.

Членовете на екипажа на авиопревозвача не са помогнали на пасажерите, откакто те са се оплакали, което довело до пердах сред мъжете. Въпреки предизвестието на водача, кавгата траяла и го принудила да приземи самолета изключително на летището във Виена.

Полицията се е качила на самолета след кацането му и е извела две дами и двама мъже, които водачът е показал като провокирали багра.

Жените, които са сестри и които са били свалени от полета, в този момент съдят самолетната компания, потвърждавайки, че не са били забъркани в кавгата. 25-годишната студентка по право Нора Лачаб назова свалянето от самолета "унизително ".

Всички четирима пасажери са били освободени от полицейския арест, без да им бъдат повдигани обвинявания. На всички обаче им е било неразрешено да летят в бъдеще с Transavia Airlines.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР