Пилот направи аварийно кацане заради пасажер, държащ се неприлично на

...
Пилот направи аварийно кацане заради пасажер, държащ се неприлично на
Коментари Харесай

Кошмар в небето над Виена! Приземиха самолет заради пътник с...

Пилот направи спешно кацане поради пътник, държащ се непристойно на борда. Пътникът неколкократно е пускал газове, а това е довело до напрежението на борда, което е предиздвикало водачите да изискат позволение от диспечерските кули за спешно кацане, оповестява Fakti.bg.

Става въпрос за полет на авиопревозвача „ Трансавия “ от Дубай към амстердамското летище „ Схипхол “. Машината в последна сметка е направила спешното кацане в австрийската столица Виена, заяви „ Ню Йорк поуст “. Няма потърпевши пасажери.

По време на полета един от пасажерите е почнал да „ отравя “ стоящите до него пасажери с газовете си. Те му създали забележка, само че той траял. Така се стигнало до пердах на борда, което принудило командира на полета да кацне спешно. Във Виена служители на реда са чакали самолета на пистата, с цел да изведат натрапника.

След качването си на борда те арестували двама мъже и две дами. Пилотите показали четиримата като отговорни за случилото се. Жените, които са сестри, ще съдят самолетната компания, тъй като по думите им нямат нищо общо с случая. Задържаните прекараха няколко часа в полицията.

В последна сметка са били освободени, без да им бъдат повдигнати обвинявания. От „ Трансавия “ обаче са им наложили доживотна възбрана да се качват на техни самолети. „ Нашият екипаж се е погрижил за сигурността на полета. Когато пасажерите съставляват риск, водачите работят. Обучени са за това “, оповестиха от компанията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР