Пилешките крилца са един не малко капризен продукт. Някои хора

...
Пилешките крилца са един не малко капризен продукт. Някои хора
Коментари Харесай

ТОП маринатата за пилешки крилца, която ги превръща в деликатес

Пилешките крилца са един не малко придирчив артикул. Някои хора считат, че са лесни за подготвяне, само че се оказва, че въобще не е по този начин. Ако желаете да похапвате божествено вкусни крилца, каквито могат да ви сервират само в обичания ресторант, доста е значимо да знаете по какъв начин да ги мариновате преди този момент.

Пропуснете ли този характерен миг, въобще не се надявайте на свръхестествен краен резултат. Хората постоянно бъркат, експериментирайки с най-различни подправки. Те прибавят или отстраняват някоя от съставките в маринатата, само че по този начин и не откриват онази златна формула, успяваща да придаде на птичия артикул несравним усет.

Изкушихме се да ви споделим рецептата за една апетитна и ароматна марината, която е подобаваща за подготвяне на крилца както на скара, по този начин и на фурна или барбекю. Почти всяка от съставките участва в семейството ни.

Ето какво включва съвършената марината за пилешки крилца:
• 700 г пилешки крилца;

• 4 супени лъжици пчелен мед;

• 3 супени лъжици горчица;

• 2 супени лъжици сол;

• 3 ч.ч млян черен пипер;
 Пилешки крилца с хрупкава пикантна коричка Пилешки крилца с хрупкава пикантна коричка
Предлагаме ви рецепта за пикантни пилешки крилца с хрупкава коричка, с която ще съумеете да очаровате фамилията си. Това са нужен...

• 2 скилидки чесън.
Начин на подготвяне:
Всички съставки се разбъркват, тъй че да се получи еднородна примес. Предварително почистените и измити крилца се заливат с маринатата и престояват за няколко часа в ледник. След това можете да си ги приготвите по метод, който предпочитате.

Да ви е вкусно!

Ето и видео по какъв начин тъкмо да приготвите съвършената марината за пилешки крилца:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР