Пик Кристиан Кирилов, който се сдоби с популярност с ролята на

...
Пик
Кристиан Кирилов, който се сдоби с популярност с ролята на
Коментари Харесай

Секс мусака! Тия баджаци направиха Фики, Коко Динев и Митака баджанаци

Пик Кристиан Кирилов, който се снабди с известност с ролята на Митака в риалити сериала " София денонощно ", спи с фолк певицата Джулия, Двамата са съсвем прясна двойка, като към момента напасват характерите си.

Митака и Джулия е трябвало да се появят като двойка на раздаването на всемирски награди, само че в дискотеката е отишъл единствено Кристиан, който се окичи с наградата за " Най-добър артист ". Според осведомени двойката е възнамерявала публично да се показа на събитието, само че преди раздаването на статуетките двамата се изпокарали.

Покрай известната поредност мускулестият мачо се снабди с доста последователки, само че все не съумява да завърти сериозна другарка. Наскоро обаче той се харесал с чалга изпълнителката в известен столичен клуб, като незабавно прехвърчали искри посред им. Митака побързал да се снабди с телефонния й номер и последвала засилена преписка и срещи. Хора от обкръжението на Кристиан настояват, че до момента не са го виждали толкоз вдлъбнат по друга и двамата към този момент обмисляли да заживеят под един покрив, написа седмичник, представен от " Пик ".

Навремето Джулия мина през леглото на Фики Стораро, като двамата имаха връзка преди наследникът на Тони Стораро да стартира спекулация с Преслава. Любопитното е, че напълно неотдавна се понесе мълва, че брюнетката е предходна и пред леглото на колекционера на чалгарки Коко Динев. Въобще, доста баджанаци, доста нещо...
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР