Пикът на разпространението на новия коронавирус в Китай ще настъпи

...
Пикът на разпространението на новия коронавирус в Китай ще настъпи
Коментари Харесай

Пикът на разпространението на коронавируса в Китай ще настъпи след 10-14 дни

Пикът на разпространяването на новия ковид в Китай ще настъпи след 10-14 дни, предвижда ръководителят на специфичната комисия на Държавния комитет по въпросите на опазването на здравето на КНР Чжун Наншан, представен от ТАСС.

" Трябва да ускоряваме профилактичните ограничения за ограничение на разпространяването му и бдителността ни не би трябвало да отслабва " съобщи Наншан.
Как Китай съумя да построи болница за 8 дни? Видеокадри събират в 60 секунди неуморната работа на строителите, приключили лечебното заведение, предопределено за инфектирани с новия ковид
Той посочи, че на настоящия стадий разпространяването на ковид се намира към момента в етап на напредък. Според прогнозата на китайските експерти епидемията ще доближи общонационално равнище, само че ще остане местна.

Междувременно генералният шеф на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус сподели, че няма потребност от ограничения, които " излишно пречат на интернационалните пътувания и търговията " в опит да се спре разпространяването на ковид, който до момента аргументи гибелта на 361 души в Китай.
Мерки против ковид: Пътници на летището с температура над 37° ще бъдат арестувани Термокамерите на терминал 2 работят, такива ще има и на летищата във Варна и Бургас
Той добави, че нужните вложения в " епицентъра " на болестта в Китай ще оказват помощ за " минималното и постепенно разпространяване " на болестта на други места и тя " може да бъде следена ".

Според посочените от него данни до момента са регистрирани 151 случая на болести от рисковия вирус в 23 страни отвън Китай. Той похвали обществените мрежи за помощта им за прекъсване на дезинформацията за ковид и акцентира, че солидарността в този момент е от най-голямо значение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР