Пикантно промо видео предлага на секс маниаците шанса да купонясват

...
Пикантно промо видео предлага на секс маниаците шанса да купонясват
Коментари Харесай

Откриха „островът На Секса“ – Момичета, Алкохол И….

Пикантно промо видео предлага на секс фанатиците шанса да купонясват с дрога, алкохол и проститутки на първокласни яхти и частен остров. Клипът е на компанията  Good Girls (Добри момичета). Той популяризира „ прекарване на секс острова “, което дава обещание нонстоп алкохол и натискане със знойни и другарски настроени проститутки, написа в. „Сън“, представен от Блиц. Палавите летовници, които избират по време на ваканцията си да се дрогират и вършат секс с леки дами, могат да се насладят на обичаното си занятие на брега на Северна Колумбия от 24 до 27 ноември.
Провокативните фрагменти демонстрират по какъв начин млад мъж се качва на първокласна яхта, натъпкана с хубавици, които незабавно му се нахвърлят за секс.  Впечатление в рекламата прави обещанието „ включва и безграничен секс “.

На видеото наподобява, че и мадамите са „ ол инклузив “, само че от компанията разясняват, че записалите се за двудневното премеждие ще могат да се насладят на 16 девойки по едно и също време в границите на втория ден, само че единствено за 30 минути.

А след толкоз секс би трябвало да има и храна. От компанията са го измислили. На клипа се вижда, че вместо чинии и подноси гостите ще употребяват телата на леките дами.

„ Ще имаме 60 горещи дами за 30 клиенти; ще има по две за всеки в границите на 24 часа “, гласи още рекламата на компанията.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР