pik.bgПълна блокада и сто процента физически контрол на границата с

...
pik.bgПълна блокада и сто процента физически контрол на границата с
Коментари Харесай

Пик: Борисов в спешен щаб с Каракачанов и Младен Маринов за мигрантската криза в Гърция

pik.bg

Пълна обсада и 100 % физически надзор на границата с Гърция са разискали министър председателят Борисов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и вътрешния министър Младен Маринов.

Това ще бъде една от ограниченията за попречване на възможна мигрантска вълна от южната ни съседка, оповестиха пред ПИК държавни източници.

В блокадата ще вземат участие както сили на жандармерията и полицията, по този начин и елементи от българската войска. По-рано вътрешният министър заяви, че се намира в непрекъснат контакт с премиера Борисов и вицепремиера Каракачанов, като осведоми и следи за развиването на обстановката с рецесията в Гърция.

Той позволи хипотезата военни да слязат до границата за стягане на защитата. В взаимозависимост от развиването на спешната обстановка в прилежащата страна, е допустимо Борисов да свика и държавния съвет за сигурност още през първите дни на идната седмица, а всички спецслужби са на крайник, оповестиха държавните източници  за Пик.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР