Пиесата Лисичета е написана през 1939 г. от американската писателка

...
Пиесата Лисичета е написана през 1939 г. от американската писателка
Коментари Харесай

Лисичета с премиера в Народния театър

Пиесата " Лисичета " е написана през 1939 година от американската писателка и драматург Лилиан Хелман . Това е една от най-хубавите пиеси, които надарената Хелман основава, и е предизвикателство за доста режисьори и артисти.

Спектакълът ще направи своята премиера на Камерната сцена на Народния спектакъл . Това се случва 70 години след първото слагане на пиесата у нас от Александър Иконографов.

Със задачата да режисира " Лисичета " се е нагърбила Бина Харалампиева , а в актьорския състав виждаме Ана Пападопулу, Дарин Ангелов, Иван Юруков, Марин Рангелов, Радина Боршош, Теодора Духовникова, Христо Петков, Цветан Алексиев, Цветомира Даскалова.

Теодорода Духовникова показа със своите почитатели във Фейсбук, че не се случва постоянно всички тези артисти да играят дружно, макар че обичат да го вършат.



В различен пост 31-годишната актриса показа формалния плакат на представлението и написа: " Имах доста министър председатели тази година, само че тази е специфична - имаме едни сметки за споразумяване с тези превъзходни мъже. "



В момента Теодора Духовникова и Иван Юруков се радват на премиерата на най-новия филм с тяхно присъединяване - " Дъвка за балончета ", който е по кината от 8 декември.

Премиерните дати на " Лисичета " са 13, 14 и 15 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР