Пиесата Живот в три версии“ е най-новото заглавие от репертоара

...
Пиесата Живот в три версии“ е най-новото заглавие от репертоара
Коментари Харесай

Шуменска пиеса качва публиката на сцената

Пиесата „ Живот в три версии“ е най-новото заглавие от репертоара на спектакъл „Васил Друмев“ в Шумен. След премиерата в понеделник има избрани още дати за ценители, а със спектакъла шуменският спектакъл има упоритостта да се показва и на конгреси през годината. В атрактивната пиеса публиката е качена на сцената, покрай актьорите. Така, макар че се играе в огромна зала, местата са 100. На феновете е предоставена опция за доближена позиция и то от три страни.
 trsh1202-4  trsh1202-5  trsh1202-6
„ Живот в три версии ” е по текст на драматурга Ясмина Реза, известна и с книгата си за френския президент Никола Саркози. В спектакъла вземат участие гост-актьорът Васил Дуев, който си партнира с шуменските актьори Димитрия Милушева, Александра Михайлова и Милен Димитров. Режисьор е Маргарита Мачева, сценографията е на Теодор Киряков, композитор е Пламен Мирчев – Мирона.

Създателите на пиесата описват три разнообразни развоя на една нормална житейска обстановка – двойка кани шефа и брачната половинка му на вечеря, те идват в уречения час, само че ден по-рано. Всички са физици. Планираната вечеря трябвало да бъде избавителна за една залязваща кариера. Оттук нататък фенът би трябвало да си прави заключения за решенията, които човек взима в живота и дали те могат трансформират цялото му бъдеще или има някаква предопредленост от ориста.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР