Пиенето на вода с краставица носи невероятни ползи на организма,

...
Пиенето на вода с краставица носи невероятни ползи на организма,
Коментари Харесай

Започнете деня с вода с краставица: 6 ползи от супернапитката

Пиенето на вода с краставица носи невероятни изгоди на организма, настояват учените. Смята се, че това е новата супернапитка , която се подготвя и доста елементарно.

За да си я извършите, ви трябват два литра вода, една краставица, мента и лимон.

Краставицата се нарязва на тънки резени и се поставя в съд с към два литра вода . Към тях се прибавят ментата и парче лимон, след което цялата примес се оставя в ледник за една нощ.
 Блестящият и дългогодишен маникюр вкъщи е задача допустима с новата сбирка на Douglas Edna предлага Блестящият и дългогодишен маникюр вкъщи е задача допустима с новата сбирка на Douglas
После може да се пие, като няма никакво ограничаване в количеството, което консумирате. Тъй като в краставицата се съдържа най-вече вода, калорийното наличие на половин порция от зеленчука е 10-12 калории.

Зеленчукът е богат на витамини, най-много А и С, съдържа и минерали, сред които натрий,магнезий, калий и така нататък Освен това краставицата е богата на сяра и силиций, които спомагат за здравия напредък на косата. Ето и няколко други изгоди от напитката:
Ползите от пиенето на вода с краставица заран 6 фотоси  Ползите от пиенето на вода с краставица заран  Ползите от пиенето на вода с краставица заран  Ползите от пиенето на вода с краставица заран  Ползите от пиенето на вода с краставица заран
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР