Пичове, шубета и вие каскети. Знам, че сте гнусливи до

...
Пичове, шубета и вие каскети. Знам, че сте гнусливи до
Коментари Харесай

Адв. Николай Хаджигенов: Свободата не ще каскет - иска Караджата

Пичове, шубета и вие каскети. Знам, че сте гнусливи до безсрамие от всичко друго от вас и вашият, личен свят. И ние сме по този начин. Дойде момента в който би трябвало да загърбим разликите и гнусливостта си в името на една-единствена цел, а точно:
Да извоюваме свободата си.
Именно да извоюваме.
Не друго.
За задачата, невиждано успяхме да обединим всички вероятни и извънредно враждебни между тях леви фракции, жалките останки от дясното, както и всички останали.
И, не.
Това НЕ е митинга на Нинова, Манолова, Христо Иванов и прочие знайни и незнайни партии, придвижвания и всевъзможни политически парчета.
Това НЕ е митинг и на президента Радев.
НЕ е и в негова отбрана.
Това е митингът на нас жителите!
В отбрана на свободата и демокрацията.
За това и митингът няма водач, единствено уредници.
Единственият метод да свалим КОРумпираното държавно управление, довело ни освен до просешка сопа, само че и до северна КОРея с общителното подпомагане на проКУРатурата и с персоналното присъединяване на гешеff в качеството му на инквизитор и страж на шиши и шишиподобите му.
Незабавно по-късно, осигуряваме за първи път в най-новата ни история оптимално обществен и транспарантен избирателен развой с отдалечени форми на гласоподаване в границите на който ще можем умерено да заявим разликите си.
До тогава би трябвало да сме едно цяло!
Целта е една!
И да.
Свободата не ще каскет - желае Караджата.

Адв. Николай Хаджигенов, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР