Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита

...
Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита
Коментари Харесай

Деаигърчулята

Пичове, Гърция не е за вас! Ебават се с елита на обществото, деаигърчулята! С цвета на нацията ни! Не схващат от подмятания. Не правят оценка жалоните на благоденствие. Не вият тил като пъстърви за 10 кинта. Тея са тотално скъсали с цивилизацията. Правят се на горди, деаигърчулята.

Искаш да си паркираш колата пред кръчмата и не ти дават. Не дават, бе! Имало било паркинги…представяш ли си? Деаигърчулята!

Не можеш да паркираш на плажа. За кво му плащаш лизинга на това 4х4? Ако държиш на своето свещено право като притежател на джип викат полиция.

След 11 часа се пази тишина!? Съвсем съществено. Не можеш веднъж да изпееш „ градилилиякилия “ с все мощ у центъра до момента в който джапаш у шадравана. Все едно не си на море, а на образователен лагер!

Не можеш да си меткаш фасовете по плажа. Чашки, обелки – нищо… Трябва да събереш кочината след себе си? Е, ти да не си чистачка, ебаси? Това, в случай че не е нарушение на човешките ти права, то кво? Някой знае ли дали можеш да съдиш деаигърчулята в Страсбург?

На плажа курвите по цици от силикон и с водоустойчив тежък грим се гледат с неприятно око. Все едно е нещо срамно?

Имало специфични места за джетове. Некви забутани коридори във вътрешността в морето. Е за кво ти е скапания джет в случай че не го изрежеш до главите на простолюдието? За кво би трябвало да го влачиш чак дотук, в случай че не могат да видят по какъв начин някаква прелестна селянка е сключила маникюрестите си ръце през благополучното ти шкембе, до момента в който ръмжиш като ихтиозавър през главите на хората?

Всяка потвърдена БГ вип дама след прекосяване на южната ни граница се преобразява на нелепа селянка с прекален грим и нелепи искания. Това е обидно!

Ако си готвил нещо с каймъ в „ черешката “ от този сезон, никой не те стопира за подпис. Тея телевизия не гледат ли? Деаигърчулята!

За кво си си купил бански за двеста лв., в случай че не ти отстъпват резервираните маси в таверните? Тези не схващат ли кой е с кинтите?

По-скъпите коли не са с преимущество на кръстовищата. Същото важи за тези с идентични номера. Това е непоносимо неспазвне на закона за придвижване по пътищата.

Ако псуваш служител на реда, тъй като караш пийнал, ще те арестуват. Представяте ли си какво проваляне на морала и закона?

Слушането на чалга на отворени прозорци не провокира удивление и смирение. Въобще, слушането на чалга се възприема като неприятен усет! Ше откача! Аз на отмора ли съм пристигнал или на опера?

Ако номерът на колата ти е с идентични номера, това не буди почит. Ако щете вярвайте, но е истина!

Ако караш по шкембе и синджир със златен кръст, подлежиш на санкция. Дори и в случай че златния кръст е над 100 грама. Баси християните?!

Затова, пичове, дано си останем на родното море. Там обстановката е бетон. Ще получите почитание и почит. Урегулирано е и с ясни правила. А и законът и редът седят зад теб, а не зад всеки сульо. Освен това можеш да си паркираш не джипа, а в случай че щеш и булдозера където си поискаш. Кеф? А?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР