Пиърс Броснан разкри, че планира негова изложба да бъде открита

...
Пиърс Броснан разкри, че планира негова изложба да бъде открита
Коментари Харесай

Актьорът Пиърс Броснан подготвя изложба

Пиърс Броснан разкри, че възнамерява негова галерия да бъде открита по-късно тази година, заяви Контактмюзик.
 
65-годишният артист се увлича по живописта и счита, че си заслужава да имаш сходно занимание. Сега той обмисля да показа обществено по-голямата част от творбите си.
 
" Допада ми да се дефинирам като създател, който ловко борави с цветовете, въпреки да съм ниско в йерархичната стълбица на тези, които знаят какво да вършат с тях ", съобщи звездата от продължението на кино лентата мюзикъл " Мама миа! " пред сп. " Хийт ". " Обичам да върша опити да основа нещо, което е красиво и е наслада за окото. Изкуството е доста значимо в живота ми. Надявам се да бъде проведена моя галерия в края на тази или началото на идната година ", споделя артистът.
 
Броснан, който е отгледал три деца - Крис, Шон и умрялата Шарлот, с първата си брачна половинка Касандра Харис, която към този момент не е сред живите, и 21-годишния Дилън и 17-годишния Парис с втората си брачна половинка Кийли Шей Смит, има репутацията на обаятелен артист. Макар постоянно да се пробва да е мил и общителен, Пиърс признава, че от време на време е раздразним, само че упорства, че това е обикновено.
 
" Невинаги съм обаятелен, в някои случаи съм експлозивен ", сподели той. " Понякога елементарно се наскърбявам. Смятам, че това се дължи на насладата да върша това, с което се занимавам като художник и артист. Чувствам се добре в кожата си ", споделя още артистът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР