Пиарката на Народния театър и бивш пиар на ДПС Велислава

...
Пиарката на Народния театър и бивш пиар на ДПС Велислава
Коментари Харесай

Велислава Кръстева, ДПС: Медиите на Прокопиев са бухалки

Пиарката на Народния спектакъл и някогашен пиар на Движение за права и свободи Велислава Кръстева е изнесла отчет на тематика “Отговорност на медиите ”, заяви “Площад Славейков ”. Това се е случило на национална среща на дамите активистки на Движение за права и свободи “Перспективи за бъдещето: Отговорност ”. 

“Ние сме единствената партия, която се осмели да каже “Царят е гол ”, говорейки за медиите бухалки на Иво Прокопиев, изпълняващи поръчки, надалеч от професионалните стандарти на високата публицистика ”, е споделила Кръстева като пиар специалист на Движение за права и свободи. 

Събитието се е провело във Велико Търново. 

“Опитът и историята приказват сами по себе си за това по какъв начин ние в Движение за права и свободи разбираме отговорността и резултатите са налице - България е член на Европейски Съюз и НАТО. Наред с това обаче не може да не подчертаем и резултатите от безотговорното ръководство на моделите Борисов и Петков, където се коренят неуспехите на България. Крайно време е българските жители да спрат да се усещат отхвърлени и да премахнем тегнещата стигма над демокрацията и нашето общество ”, написа след събитието евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючук.

Припомняме, че в Народния спектакъл има напрежение поради несъгласието на основния режисьор Александър Морфов някогашният пиар на Движение за права и свободи Велислава Кръстева да бъде пресаташе на Народния спектакъл. В края на октомври беше надраскана вратата и изкъртена табелката с името нa Кръстевa. Актьорът Валери Йорданов стартира събирането на подписи в поддръжка на Морфов. 

Йорданов също по този начин си обръсна главата в символ на митинг против шефа на театъра Васил Василев и Велислава Кръстева, " тъй като те ни изкорубиха душичките ". Това се случи по време на видео, снимано от вкъщи му и излъчено в канала му в YouTube. Йорданов изиска и оставката на Василев.

Вследствие на абсурда сред основния режисьор Александър Морфов и шефа на пиар отдела Велислава Кръстева служебният министър на културата Велислав Минеков разпореди цялостна инспекция на Народния спектакъл, до момента в който шефът Васил Василев на собствен ред издаде заповед за вътрешно следствие против Морфов. Директорът, назначил и двете страни в спора, бе изслушан в парламентарната комисия по просвета и медии, само че не сподели нищо съответно, като се изключи че върху него и театъра имало напън от министър Минеков.

В края на декември шефът на Народния спектакъл подаде тъжба против министъра на културата проф. Велислав Минеков, защото по думите му, напрежението идвало точно от Минеков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР