Пиарката Ангелина Ангелова запали невиждан скандал при вчерашното си участие

...
Пиарката Ангелина Ангелова запали невиждан скандал при вчерашното си участие
Коментари Харесай

Депутатска жена и баджаначка на Мария Силвестър запали скандал в Черешката

Пиарката Ангелина Ангелова възпламени невъобразим скандал при вчерашното си присъединяване в „ Черешката на тортата “. Подчинената на Ветко и Маринела Арабаджиеви, които се търсят от интерпол поради финансови нарушавания не се посвени да надене престилка с лика на фашисткия деспот Мусолини. Нахаканата дама цитира за него думите на Хемингуей, че бил добър човек, който държи влаковете в Италия да идват в точния момент, без да посочи, че той пръв съдружник на Хитлер.

Гостите й се изненадаха от избора й, само че тя отиде даже по-далеч като изясни, че престилката с Мусолини е подарък от приятеля й. Последният подобен, най-малко съгласно изявленията в медиите, е аленият народен представител Михаил Христов. Как ляв депутат подарява сувенир с фашистка символика остава мистерия. Иначе Ангелова стана известна откакто се омъжи да спечелилия от Биг Брадър 4, който ще остане в историята като единственият, воден от Милен Цветков. Напусна мъжа си и съумя да раздели краткотрайно Мария и Силвестър Силвестрови, само че артистът остана с нея единствено няколко месеца.

Миналата година стана ясно, че Ангелова и депутатът първи мандат Христов са се сгодили. Зрителите са изумени от провокацията й. „ Ей, хора, обикновено ли е тази да готви с Мусолини на престилката и телевизия да го излъчва? Очаквам да видя кой ще е идващият рекламиран деспот.... Куха дивотия! “, написа Албена Мирчева. Предстои да забележим дали Съвет за електронни медии ще се сезира.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР