Пиарите на Борисов с нова, голяма крачка към спечелване на

...
Пиарите на Борисов с нова, голяма крачка към спечелване на
Коментари Харесай

Клубът на идиотите винаги е отворен за нови членове

Пиарите на Борисов с нова, огромна крачка към продобиване на наградата „ Идиот на годината “. Този път Севда или Никола преписали послание на шведския министър председател Стефан Льовен от Facebook и го дали на боса да го показа в мрежата като свое. Не щеш ли, гаднярът Ивайло Мирчев от „ Да, България “, дето наруши рахатлъка на Доган през лятото, да вземе да прочете какво споделил шведа и по този начин разкрил, че бойковият мозъчен концерн работи под индиго.
И сякаш да изкарат вожда грамотен и умен, а се получи както нормално. Имаше преди време анекдот по какъв начин в програмата на филмите, с цел да привлекат повече фенове, оповестили: Филмът е шведки, полов и се споделя „ Баба дала на боеца “. Когато филмът почнал се оказало, че не е шведски, а руски, не е полов, а обществен и не се споделя „ Баба дала на боеца “, а „ Балада за боеца “.

Все отново българският министър председател сигурно е осведомен с някои шведски неща, само че те най-вероятно са свързани с Шведската академия, която дефинира Нобеловите награди. Вие за „ шведска тройка “ ли си помислихте? Какво подсъзнание единствено.

Патриотът Валери Симеонов рекъл на председателката на Народното събрание: „ Цвета, Цвета - приятно цвете на пустинята “. Тя свенливо отвърнала: „ Чак пък на пустинята. “ Демек: Че съм цвете, цвете съм, само че де е пустинята, в случай че нямаш поради България, щото някои региони в действителност замязяха на пустиня… Тези двамата от дълго време се харесват и даже не го крият. Остава да гадаем дали връзките им са поели в посоката, за която първо си мисли всеки българин…

От друга страна министър председателят Борисов назова Цвета „ елементарна кърджалийска п…а “, което по никакъв начин не се връзва със симеоновото удивление, само че всичко е въпрос на позиция.

Ако олигофрените в политиката бяха потребни изкопаеми, а освен изкопаеми, България щеше да е най-богатата страна в света.

В идващите редове ще стане дума за Десислава Атанасова, една от универсалните мерудии на ГЕРБ. В сряда Атанасова се обърна към опозицията във връзка гласуването на предлагането да се свика Велико национално заседание: „ Нaли иcкaхтe избoри? Днec имaтe шaнc дa пoлучитe ocтaвкaтa нa прeмиeрa Бoриcoв и мнoгo cтрaннo, чe тoчнo виe, oпoзициятa, ce прoтивoпocтaвятe нa тoзи шaнc ". Cпoрeд нeя същата съпротива упорствала мeceци нaрeд Бoриcoв дa пoдaдe ocтaвкa, а днec крeпяла cтaтуквoтo. " Крeпитe упрaвлeниeтo нa Бoриcoв " – вика Дecиcлaвa от катедрата, бъркайки иронично с неуместно.

От думите й излиза, че тя и другите гербаджии желаят Борисов да си върви и употребяват гласуването за Велико национално заседание, с цел да се отърват от него. А опозицията им пречи. Ти да видиш… Ами да бяха предложили напряко свалянето на Борисов, а не да заобикалят през Горубляне за Банишора… Подкрепата щеше да е огромна.

Каролина Ерера, международно име в стилната промишленост, е известна с многочислените благотворителни акции, поради които се е срещала със стотици политици. Според нея някои от тях се държали като същински олигофрени. „ Как можеш да помниш такива хора, та те се изтриват от паметта ти автоматично… бъркаш лицата им с разнообразни маски… не помниш по какъв начин наподобяват, нито ги свързваш с мирис… изобщо не помниш нищо, с изключение на, че са олигофрени… и си мислиш… Боже… благодаря ти, че си ми дал такава мощна памет, че… да не помня олигофрените! “

Полезно и здравословно. Да въведем челния опит на госпожа Ерера и у нас, другояче рискуваме до смъртния одър на носим в главите си облиците и словата на български политици, което е непостижим призрачен сън.

Има обаче гледки, които човек не не помни. Като Ниагарския водопад, да вземем за пример. Или чекмеджето с милионите и златото в спалнята на премиера. Търпението ни, би трябвало да признаем, ни подрежда измежду любимците за „ Идиот на годината “, че и на десетилетието. Националният клуб на идиотите може да е претъпкан, само че постоянно е отворен за нови членове. По традиция.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР