Пиарът на ПП ГЕРБ Никола Николов обяви в интервю пред

...
Пиарът на ПП ГЕРБ Никола Николов обяви в интервю пред
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ обясни за напрежението от вчера на партийната конференция

Пиарът на Политическа партия ГЕРБ Никола Николов разгласи в изявление пред bTV, че партията приготвя две тъжби до Столична дирекция на вътрешните работи, които ще бъдат входирани до края на работния ден. Поводът - появяването на провокатори по време на конференцията на политическата групировка през вчерашния ден в " София Тех Парк ".
Едната тъжба ще бъде групова - от името на парията. " Другата тъжба ще бъде от нашата сътрудник Ася Таскова, която беше обект на вербална и невербална експанзия ", сподели Никола Николов.
Пиарът на партията уточни, че на конференцията са участвали симпатизанти на ГЕРБ, подадени по лист от регионалните структури. Никола Николов обясни какво се е случило през вчерашния ден във връзка напрежението и посъветва хората да не гледат стоп фрагменти, а цялото лъчение на конференцията.
Никола Николов посочи, че на централната преграда е имало " нападателни млади момчета ", като част от тях са пресекли бариерата и са навлезли в периметъра на събитието. Николов допуса, че тези хора са си взели по някакъв метод баджове и са влезнали по този начин на партийното заседание. От ГЕРБ са безапелационни, че въпросните хора не могат да се свързват с партията.
" Целта беше събитието ни да беше предизвикано - да има експанзия, да има пердах, с цел да може по-късно да не се приказва за речта на Бойко Борисов ", уверен е Никола Николов.
Какво разяснява още пиарът на партията, гледайте във видеото.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР