Пиарът на осъдената за подкуп кметица на "Младост" Десислава Иванчева

...
Пиарът на осъдената за подкуп кметица на "Младост" Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Пиарът на Иванчева нападна възрастна жена на Орлов мост, взе й бастуна

Пиарът на наказаната за рушвет кметица на "Младост " Десислава Иванчева - Петър Кърджилов атакува стара жена на Орлов мост, взе й бастуна и го хвърли, крещейки във очевидно несъответстващо положение "Махай се, ма! "

Жената разговаряше с кореспонденти от малките екрани, споделяше, че е от провинцията и в нейното село се чудят какво вършат тези хора в София, че нямат позволение от общината и стачкуват нелегално.

В този миг от шатрата дотърча в мощно екзалтирано положение Кърджилов, лисна в лицето й чашата си, изтръгна й бастуна и го хвърли на земята като истерично сипеше обиди като "мърла " и викаше, фъфлейки "Ний сме тук за наште деца ". Друг протестиращ съумя да го отдалечи от сцената, само че той продължаваше да крещи. Полицията незабавно пристигна, желаеха му документите, той сподели, че били в палатката. В момента, в който го хванаха, с цел да го отведат, отново истерично се разкрещя: "Хора, арестуват ме, боли ме! " Гласът му избиваше на фалцет.

Пред тв репортерите той самият се показа като Петър Кърджилов. Според нападнатата жена той бил пийнал.

"Госпожата ни псува и ни замеря с бастун. Не съм използвал алкохол. Боли ме! Няма причина за ареста. Документите ми са в палатката, желаят да ме отведат без документи “, сподели той преди да бъде откаран от полицията. Жената също беше отведена от органите на реда.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР