Пиар експертът Любомир Аламанов публикува свой вариант на реч по

...
Пиар експертът Любомир Аламанов публикува свой вариант на реч по
Коментари Харесай

Речта, която не чухме. А заслужаваме

Пиар специалистът Любомир Аламанов разгласява собствен вид на тирада във връзка рецесията поради ковид. Според него точно това е трябвало да чуят българите, само че никой от властимащите не го сподели.

Уважаеми сънародници,

Изправям се през днешния ден пред вас в разгара на страшна рецесия. Криза, която визира освен България, само че и целия свят. Криза, която слага всички ни на тестване.

Може би на пръв взор не изглеждаше ужасно. Може би изглеждаше като грип. Може би изглеждаше не толкоз заразно или смъртоносно като чума или други заболявания. Но страшното е, че е нова опасност. Уж прочут вирус, само че чужд като вариация. Даже лекарите по света не знаят какво може да стане. Колко може да продължи. Или какъв брой хора може да засегне. Силната дарба да заразява, неналичието на медикаменти, тежките провали, които оставя в хората, ни дава съществени учредения да сме внимателни.

Признавам, че по някои параметри не бяхме подготвени. Не знам някой по света да беше квалифициран. Политиците имаме голям дълг. Дълг към хората, към лекарите, към учените. Приемете извиненията ни за нашата непредвидливост. Но в този момент имаме по-важна и належаща задача. Сега би трябвало да се преборим с заболяването. Изводите сме ги създали и след отминаване на рецесията ще се положат старания за незабавни промени в опазването на здравето, обществената сфера и други браншове.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР